Interieuradvies

Heb je ook de wens om je woonkamer, slaapkamer of wellicht je hele huis (opnieuw) in te richten, maar weet je niet hoe je tot een goed plan kan komen?

Heb je gewoon de ideeën niet, of juist wel, maar weet je niet hoe en waar te beginnen? Is het inrichten van een ruimte gewoon je ding niet maar voel je wel degelijk dat het beter kan en ben je daarom niet tevreden? Of wil je het simpelweg gewoon eens anders.

Of je nu je woonkamer of huis compleet wilt inrichten, oplossingen zoekt voor je huidige interieur of gewoon op zoek bent naar een inspirerend en motiverend advies. Alles is mogelijk! 

Ieder huis is geschikt voor interieuradvies; hoe klein of groot dan ook. Zie de ervaringen bij referenties. Ben je ook niet tevreden over de inrichting van je woonkamer of sta je voor de uitdaging een nieuw huis in te richten? Twijfel niet en besteed een relatief klein percentage van je budget aan een professioneel uitgewerkt interieurplan door een interieurstylist.

Interieurstylist en Ontwerper Bernard ter Horst hanteert geen vaste woonstijl in zijn interieuradvies. Een mix van verschillende stijlen kunnen elkaar versterken en geven de ruimte een unieke persoonlijke uitstraling. Hoe je dit succesvol uitwerkt is een kwestie van doseren en combineren. Het gaat om het zorgvuldig creëren van de juiste combinaties. Het resultaat is een mooi smaakvol geheel welke vooral rust en harmonie uitstraalt.

Tarieven

Tarieven

Een interieurontwerp vooraf zorgt voor overzicht, duidelijkheid en eenheid. Maar bovenal een mooier eindresultaat! Bekijk de aantrekkelijke tarieven van Helpmijnhuisinrichten.

Lees verder

TIP: Geef een interieuradvies cadeau!

TIP: Geef een interieuradvies cadeau!

Op zoek naar een origineel cadeau? Of een cadeau voor iemand die net een nieuw huis heeft gekocht? Neem contact op voor de mogelijkheden van dit onvergetelijke cadeau!

Lees verder

Wil je volledig worden ontzorgd? Dat Kan!

Wil je volledig worden ontzorgd? Dat Kan!

Er zijn vele mogelijkheden en opties van enkel een interieuradvies a € 200,- tot volledige ontzorging! Bekijk de opties en neem contact op voor de mogelijkheden!

Lees verder